Uniek Bloemenkunst doosje
Royal Fleura

Verwen u zelf of vrienden & kennissen met een prachtige bloemenkunst doosje

Doosje bloemenkunst exclusief van Sander van Laar

Bloemenkunst doosje

Uniek doosje bloemenkunst ideaal om weg te geven aan vrienden kennissen of familie.

kunstdoosje voor 34,99

incl. verzending

Gelimiteerd 50 stuks (25 zijn er al verkocht)
frame van Plexiglas
museum kwaliteit papier 10x15cm
Ideaal om op te hangen in een fotolijstje

Een doosje bloemenkunst is iets unieks in de collectie van Sander van Laar! Een prachtig doosje met als inhoud een gelimiteerd kunstwerk van de bekende Veenendaalse vakfotograaf Sander van Laar. Een doosje bloemenkunst is een prachtig uniek cadeau om te geven of om je eigen huis mee op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau voor je beste vriendin of naar een manier om je woonkamer op te vrolijken, een doosje bloemenkunst is altijd een goede keuze.

Het doosje bloemenkunst is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is speciaal ontworpen om de natuurlijke schoonheid van bloemen en planten te behouden. Bovendien is het doosje gemakkelijk te verplaatsen, wat het ideaal maakt voor mensen met een druk leven die graag hun huis opfleuren met een vleugje natuur.

Met een doosje bloemenkunst hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van levende bloemen. Bovendien hoef je ze niet water te geven en hoef je je ook geen zorgen te maken over het verwelken van de bloemen.

Geef een doosje bloemenkunst cadeau of koop er een voor jezelf om je huis op te vrolijken. Het is een prachtige manier om een beetje natuur in je leven te brengen zonder al te veel moeite.

Doosje Bloemenkunst

Unieke kans nu 34,99

Inmiddels al 25 stuks verkocht

Translate »