Doosje bloemenkunst "Royal Fleura"

Doosje bloemenkunst

Uniek doosje bloemenkunst ideaal om weg te geven aan vrienden kennissen of familie.

Unieke kans nu 34,99

Een doosje bloemenkunst is iets unieks in de collectie van Sander van Laar! Een prachtig doosje met als inhoud een gelimiteerd kunstwerk van de bekende Veenendaalse vakfotograaf Sander van Laar. Een doosje bloemenkunst is een prachtig uniek cadeau om te geven of om je eigen huis mee op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau voor je beste vriendin of naar een manier om je woonkamer op te vrolijken, een doosje bloemenkunst is altijd een goede keuze.

Het doosje bloemenkunst is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is speciaal ontworpen om de natuurlijke schoonheid van bloemen en planten te behouden. Bovendien is het doosje gemakkelijk te verplaatsen, wat het ideaal maakt voor mensen met een druk leven die graag hun huis opfleuren met een vleugje natuur.

Met een doosje bloemenkunst hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van levende bloemen. Bovendien hoef je ze niet water te geven en hoef je je ook geen zorgen te maken over het verwelken van de bloemen.

Geef een doosje bloemenkunst cadeau of koop er een voor jezelf om je huis op te vrolijken. Het is een prachtige manier om een beetje natuur in je leven te brengen zonder al te veel moeite.

Doosje Bloemenkunst van Sander van Laar
Doosje bloemenkunst exclusief van Sander van Laar

Van dit unieke kunstwerk “Royal Fleura” 
zijn er maar 50 van op de hele wereld. 

– Royal fleura hahnemuhle 
   fine art print 10x15cm groot 

– Aluminium frame 13x18cm 

– Certificaat van echtheid

Doosje Bloemenkunst

Unieke kans nu 34,99

Inmiddels al 25 stuks verkocht

Wat maakt het bloemenkunst doosje van Sander van Laar zo uniek?

Het doosje bloemenkunst is uniek omdat het een prachtige manier is om de natuurlijke schoonheid van bloemen en planten in je huis te brengen zonder al te veel onderhoud. In tegenstelling tot levende bloemen, hoef je de kunstbloemen in het doosje niet water te geven en hoef je je ook geen zorgen te maken over het verwelken. Dit maakt het doosje bloemenkunst ideaal voor mensen met een druk leven die graag hun huis opfleuren met een vleugje natuur, maar niet altijd de tijd hebben om voor levende bloemen te zorgen.

Bovendien is het doosje bloemenkunst gemaakt van hoogwaardig materiaal en is het speciaal ontworpen om de schoonheid van de kunstbloemen te behouden. Dit zorgt ervoor dat het doosje bloemenkunst langer mooi blijft en dat je langer plezier kunt hebben van het cadeau.

Daarnaast is het doosje bloemenkunst ook uniek omdat het gemakkelijk te verplaatsen is. Dit maakt het doosje perfect voor mensen die graag hun interieur af en toe veranderen of voor mensen die graag hun bloemen en planten naar verschillende ruimtes in het huis verplaatsen.

Al met al is het doosje bloemenkunst uniek omdat het een prachtige, gemakkelijk te onderhouden manier is om bloemen en planten in je huis te brengen. Het is een uniek cadeau om te geven of om jezelf te trakteren op iets moois. 

 
Translate »