Art Fair Naarden meets Sander van Laar

Art fair Naarden meets Sander van Laar

Ben je op zoek naar prachtige stillevenfotografie? Dan moet je zeker langsgaan bij Art Fair Naarden, waar Sander van Laar zijn werk zal tentoonstellen in samenwerking met Grachten galerie Utrecht.

Sander van Laar is een ervaren stillevenfotograaf die gepassioneerd is over het vastleggen van de schoonheid van bloemen en andere natuurobjecten. Zijn foto’s zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook emotioneel rijk. Door zijn unieke compositie en gebruik van licht weet hij elk stilleven tot leven te brengen.

Bij Art Fair Naarden kun je een groot aantal van Sander’s foto’s bekijken Of je nu op zoek bent naar iets om aan de muur te hangen of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de natuur, er is voor ieder wat wils.

Mis deze kans niet om de stillevenfotografie van Sander van Laar te bewonderen. Art Fair Naarden: de plek om de beste stillevenfotografie van Nederland te zien.

 

NAARDEN DE KUNSTBEURS 
Grote Kerk Naarden Marktstraat 13 | 1411 CX Naarden

26 JANUARI 2023 – 29 JANUARI 2023 
25e jubileumeditie Naarden the Art Fair in 2023!

“Naarden” heeft al bijna 25 jaar een vaste plek in de agenda van iedere kunst- & antiek verzamelaar. De 25e jubileumeditie vindt plaats van 26 t/m 29 januari 2023.

De Kunstbeurs dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne  en antiquiteiten en hedendaagse kunst wordt aangeboden. De kunstbeurs Naarden, die bekend staat als een echte kunstbeurs op super hoog niveau, trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. De grote kerk in Naarden wordt 5 dagen lang een breed scala aan hoogwaardige kunst & antiek tentoongesteld. Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst. Maak een frisse start van 2023  in Naarden!

Sander van Laar word Vertegenwoordigd door Grachten Galerie | Utrecht 

Tickets verkrijgbaar op: www.naardenartfair.nl

De meest exclusieve lookbook

Stillevens van
Sander van Laar

Sander van Laar is een getalenteerde en gerenommeerde kunstenaar die bekend staat om zijn prachtige en realistische bloemenschilderijen. Met een sterke aandacht voor detail en een natuurlijk talent voor design, is Sander in staat om de essentie van zijn onderwerpen op een werkelijk buitengewone manier vast te leggen. Zijn werk is tentoongesteld in galeries en musea over de hele wereld en is zeer gewild bij verzamelaars en kunstliefhebbers.

Naast zijn talenten als kunstenaar staat Sander ook bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en oog voor detail. Hij gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit in zijn werk, zodat elk stuk zowel mooi als duurzaam is.

Als u op zoek bent naar een werkelijk uitzonderlijk kunstwerk, overweeg dan om contact op te nemen met Sander van Laar. Met zijn talent en expertise kunt u er zeker van zijn dat uw investering in zijn werk er een zal zijn die u nog jaren zult koesteren.

Kom kijken in 26 t/m 29 januari 2023
Translate »