Vragen en antwoorden (FAQ)

van Sander van Laar

Sander van Laar, De Digitale Bloemist

1. Wat is De Digitale Bloemist?

De Digitale Bloemist, opgericht door Sander van Laar, is een beeldende kunstenaar waar klanten bloemenkunst kunnen bestellen en laten bezorgen. We bieden een breed assortiment van prachtige bloemen, geschikt voor elke gelegenheid voor aan uw muur, wenskaart of op tafel zoals bloemenkunst doosje.

2. Hoe kan ik bloemen bestellen bij De Digitale Bloemist?

Het bestellen van bloemen bij De Digitale Bloemist is eenvoudig. Je kunt onze website bezoeken en door ons assortiment bladeren. Kies het gewenste bloemenkunstwerk en voeg het toe aan je winkelwagen. Vervolgens volg je de stappen om je bestelling te voltooien, inclusief het invullen. 

3. Bezorgen jullie bloemenschilderijen op dezelfde dag?

Nee, wij bieden bezorging binnen 14 dagen te kunnen leveren. U kan natuurlijk altijd contact opnemen voor eventuele snellere levering van Sanders bloemenkunst. Werk aan de muur en IXXI hebben een eigen klantenservice en helpen u zo snel mogelijk

4. Welke gebieden dekt De Digitale Bloemist voor bezorging?

Wij bezorgen bloemenschilderijen in heel Europa. Of je nu bloem kunstwerk wilt laten bezorgen bij jou thuis, op kantoor of bij een geliefde, wij zorgen voor een tijdige levering op de gewenste locatie.

5. Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan mijn bloemenbestelling?

ja, zeker! dit kan alleen bij het doosje bloemenkunst. geef dit aan bij de email en wij regelen dit voor u. Bij andere werken is helaas niet mogelijk dit werk namelijk met een ander bestel proces.

6. Accepteert De Digitale Bloemist betalingen via verschillende betaalmethoden?

Ja, wij accepteren verschillende betaalmethoden om het voor onze klanten gemakkelijk te maken. Je kunt betalen met creditcards, bankoverschrijvingen, iDEAL en andere populaire betaalmethoden. Tijdens het bestelproces worden de beschikbare betaalmethoden weergegeven.
Deze gaan namelijk via betaalproces van Werk aan de muur. Artheroes of grachtengalerie en IXXI of printapi. 

7. Wat als ik niet tevreden ben met mijn bloemenschilderij bestelling?

Bij De Digitale Bloemist streven we ernaar om de hoogste kwaliteit bloemenschilderijen en service te bieden. Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice van de eventuele maatschappijen waar uw het besteld. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je ervaring.

8. Kan ik een werk bij de digitale bloemist ook huren?

Op dit moment bieden we huurservice aan u kan sander hier bereiken via info@sandervanlaar.nl. 

9. Kan ik ook in opdracht een kunstwerk laten maken?

Sander werkt ook in opdracht voor het vastleggen van uw trouwboeket of herinnering van een vaas of andere accessoire van uw geliefde of dierbare of een speciaal cadeau. Zolang hij het kan verwerken in het bloemen kunstwerk. Neem contact op met en bespreek de mogelijkheden. info@sandervanlaar.nl. 

10. Hoe kan ik contact opnemen met De Digitale Bloemist?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens zijn te vinden op onze website. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en verzoeken van onze klanten. info@sandervanlaar.nl

Heb je nog andere vragen die niet in deze FAQ zijn beantwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

info@sandervanlaar.nl

Translate »