De Beste IXXI Bloemen van Stilleven Fotograaf Sander van Laar. Bloemen zijn de Must-have voor Elke Inrichting!

Maak een statement in je interieur met wanddecoratie in elk formaat van IXXI. Kies het betaalbare design van modern bloemstilleven fotograaf Sander van Laar

IXXI Bloemen zijn de musthave voor élk interieur!

Hello Bloemenliefhebber! Ben jij al bekend met de wanddecoratie van IXXI? Het is een flexibel wandsysteem, bestaande uit losse kaarten die samen één geheel vormen.
Door middel van koppelstukjes klik je de kaarten van de wanddecoratie aan elkaar en maak je IXXI bloemen van
Sander van Laar tot jou kunstwerk.

Bloemen passen perfect aan de muur! Ga voor een klassieke en tijdloze look met het beroemde ‘Bloemstilleven in glazen vaas’ van De Heem die uit het Rijksmuseum komt of neem voor de verandering een hedendaagse bloemenkunstwerk van de nieuwe meester van Sander van Laar.

Ben jij al om?

IXXI en Stilleven fotograaf Sander van Laar hebben voor u een prachtige bloemencollectie samengesteld aan uw muur.

Exclusieve IXXI bloemen x Sander van Laar

DE BOTANISCHE ONTWERPEN VAN
SANDER VAN LAAR x IXXI

“Bekijk de prachtige kunstwerken van Sander van Laar op IXXI. Van Laar is een talentvolle kunstenaar met een unieke stijl die zich richt op het creëren van kleurrijke en expressieve stillevenfotografie. Zijn werken zijn te zien op IXXI en zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke toevoeging aan hun muur. Bekijk nu de kunstwerken van Sander van Laar op IXXI en voeg een vleugje kleur en expressiviteit toe aan uw ruimte.”

Wanddecoratie prijs
IXXI x Sander van Laar

Er zijn verschillende groottes en maten beschikbaar van IXXI bloemen wanddecoratie. De kaarten zelf zijn vierkant en beschikbaar 20 bij 20 centimeter. Per ontwerp wordt slechts een van de formaten gekozen, om een goed aansluitend geheel van het bloemen ontwerp te kunnen maken.

Waar koop je een IXXI met bloemen

Je kunt de IXXI wanddecoratie bestellen via de website van IXXI zelf. Dit is vooral aan te raden voor een echte Sander van Laar bloemstilleven aan uw muur te kunnen kopen. Mocht je gewoon willen gaan voor een vast ontwerp, dan is de IXXI wanddecoratie ook te koop bij bekende grote winkels. De Bijenkorf bijvoorbeeld heeft een goed aanbod aan verschillende ontwerpen IXXI wanddecoratie. Binnenkort kunt u ook de werken van Van Sander van Laar in de winkels kopen.

Translate »