bloemen Kunst Royal Respect het Luxueus magazine "The art of living" De nr.1 voor Art, design & architectuur

Om het interieur helemaal af en compleet te maken mogen mooie accessoires niet ontbreken. In samenwerking met werkaandemuur en Sander van Laar uit Veenendaal. Het kunstwerk "Royal respect" zorgvuldig gekozen voor de prachtige Villa in Veenendaal (ontworpen door architectenbureau JURY!) en te publiceren het luxueus magazine The art of living. Het exclusieve magazine voor eensamengestelde mix van alles wat met interieur, kunst, architectuur, tuinen en gastronomie te maken heeft. Sander zijn bloemenkunst zorgt ervoor dat uw muren niet kaal blijven en dat er een soort diepgang in het interieur ontstaat.

Copyright: The Art of Living magazine
Woning Fotografie: Jaro van Meerten
Villa Architectenbureau Jury!

Bloemen Kunst Royal Respect In Het Art En Design Magazine "The Art Of Living" ​
Interieurfotografie: Jaro van Meerten
Royal Respect bloemen schilderij van Sander van Laar
Royal respect in magazine de art of living

Royal Respect in magazine The art of living

Het unieke bloemenkunstwerk "Royal respect" van Sander van Laar is recent gepresenteerd in het prestigieuze magazine "The Art of Living". Dit kunstwerk, dat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg is vervaardigd, is een waardig object om te laten zien in je huis.

Het bloemenkunstwerk "Royal respect" is uniek omdat het is gemaakt door de bekende kunstenaar Sander van Laar, die gepassioneerd is door de schoonheid van bloemen en planten. In het magazine "The Art of Living" is het kunstwerk gepresenteerd als een eerbetoon aan de natuur en als een manier om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is het bloemenkunstwerk "Royal respect" ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke bloem en elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het bloemenkunstwerk een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Geef het unieke bloemenkunstwerk "Royal respect" van Sander van Laar cadeau of koop het voor jezelf om je huis op te vrolijken met een vleugje koninklijk respect. Het is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van bloemen en planten.

Handgemaakt

Alle werken worden met de hand gemaakt

Gratis verzending

Verzending word door heel Nederland, Belgie, Duitsland Gratis verzorgd

Bepaal zelf formaat & materiaal

Bepaal je eigen formaat en kies je eigen materiaal

Beoordeeld als "uitstekend"

Onze samenwerking is beoordeeld tot uitstekend

Translate »