Bloemen kunst in Magazine The art of living

Bloemen Kunst Royal Respect Het Luxueus Magazine "The Art Of Living"

Om het interieur helemaal af en compleet te maken mogen mooie accessoires niet ontbreken. In samenwerking met werkaandemuur en Sander van Laar uit Veenendaal. 

Het kunstwerk “Royal respect” zorgvuldig gekozen voor de prachtige Villa in Veenendaal (ontworpen door architectenbureau JURY!) en te publiceren het luxueus magazine The art of living. Het exclusieve magazine voor een samengestelde mix van alles wat met interieur, kunst, architectuur, tuinen en gastronomie te maken heeft. Sander zijn bloemenkunst zorgt ervoor dat uw muren niet kaal blijven en dat er een soort diepgang in het interieur ontstaat. 

Copyright: The Art of Living magazine
Woning Fotografie: Jaro van Meerten
Villa Architectenbureau Jury! 

Royal Respect bloemen schilderij van Sander van Laar
Royal respect in magazine de art of living
Bloemen Kunst Royal Respect In Het Art En Design Magazine "The Art Of Living" ​
Interieurfotografie: Jaro van Meerten

Royal Respect in magazine The art of living

Het unieke bloemenkunstwerk “Royal respect” van Sander van Laar is recent gepresenteerd in het prestigieuze magazine “The Art of Living”. Dit kunstwerk, dat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg is vervaardigd, is een waardig object om te laten zien in je huis.

Het bloemenkunstwerk “Royal respect” is uniek omdat het is gemaakt door de bekende kunstenaar Sander van Laar, die gepassioneerd is door de schoonheid van bloemen en planten. In het magazine “The Art of Living” is het kunstwerk gepresenteerd als een eerbetoon aan de natuur en als een manier om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is het bloemenkunstwerk “Royal respect” ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke bloem en elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het bloemenkunstwerk een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Geef het unieke bloemenkunstwerk “Royal respect” van Sander van Laar cadeau of koop het voor jezelf om je huis op te vrolijken met een vleugje koninklijk respect. Het is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van bloemen en planten.

the art of living

Sinds 2001 is The Art of Living is toonaangevend op het gebied van luxe wonen. Alleen de allerbeste content verdient een plaats in ons woon- en lifestyle magazine. In dit spraakmakende magazine laten wij gerenommeerde architecten, designers, vakspecialisten en leveranciers aan het woord, die u een exclusief inkijkje geven in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen.<br><br>

The Art of Living is voor iedereen die wil inspireren of die zich wil laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen. Bij ons doet u wooninspiratie op voor elke stijl en wij laten u direct kennismaken met de architect, ontwerper, producent of aannemer naar wie u op zoek bent om uw luxe droomhuis te bouwen, inrichten of renoveren. Of het nu een landelijk, industrieel, minimalistisch of modern project betreft, alles komt aan bod, zodat u allerlei woonideeën kunt opdoen of gewoon kunt genieten van al het schoon dat wij voor u geselecteerd hebben.

Website: https://magazine.theartofliving.nl/

Translate »