Van Laar is geboren in 1979 in Veenendaal, en groeide hier zijn hele leven op. Getrouwd en 2 prachtige kinderen (Sem & Cas). Na de fotovakschool waar hij cum-laude aan afstudeerde in 2012 als autonoom fotograaf.

Wist hij zich in 2017 De grote Paul prijs te veroveren. Een prijs die menig fotograaf graag in z’n bezit wilt hebben. Vele grote fotografen waren hem voor: Patricia Steur, Erwin Olaf, Anton Cobijn, vanFleteren.

Sander van Laar vakfotograaf kunstenaar,fotograaf uit veenendaal, Kunstenaar

Vergeet de bloemstilleven van oude meester Jan Davidsz -de Heem (uit het Rijksmuseum) en geniet eens van de hedendaagse bloemsierkunsten van Sander van Laar. Want wauw, wat zijn ze geweldig!

Getalenteerde kunstfotograaf

De afgelopen jaren heeft Sander zich voornamelijk gespecialiseerd in bloemstillevens. De bloemstillevens van de 17e eeuw uit bijvoorbeeld het Rijksmuseum Amsterdam. Hij wilt mensen  laten genieten van de prachtige bloemen die we in deze tijd hebben. Elke bloem en vaas fotografeerd Sander van Laar apart van elkaar en bewerkt deze tot een prachtig bloemstilleven. 

dutchlove,wall, flowerstill,flowerstills,stillifes.still lives
Dutch Love 2

Sander is een jonge vakfotograaf al noemt hij zichzelf niet vakfotograaf maar visueel kunstenaar, die oud Hollandse bloemstillevens weer een nieuw leven geeft.

Een getalenteerde jonge kunstfotograaf

 Niet alleen kunstfotografie heeft hij onder de knie maar zijn repertoire bestaat ook uit vaktechnische fotografie,  Schilderkunst en mixedmedia.

Het werk van Sander, dat met een herkenbare beeldtaal veelal opgetrokken is uit licht van de renaiscance tijd, in combinatie met symboliek van de hedendaagse tijd.

Een ware kunstenaar is Sander van Laar en voor u de perfecte kunstfotograaf die uw lege muur een prachtig kunstwerk voorziet. een werk op maat? mail Sander van Laar

Translate »