Werk aan de muur bloemen

Wilt u wat kleur en leven toevoegen aan uw werkruimte of woning? Overweeg om de bloemen van werk aan de muur op te hangen van Sander van Laar!

De bloemenwerken  van Sander van Laar zijn een unieke en mooie manier om elk kantoor of werkruimte op te fleuren. Ze voegen een vleugje natuur en schoonheid toe aan uw kamer en Studies hebben aangetoond dat omringd zijn door planten kan helpen om de focus en productiviteit te verbeteren, waardoor de bloemen van Sander van Laar de perfecte keuze zijn voor elke drukke professional.

Onze stillevens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren die bij elk interieur passen. Hang ze aan de muur of zet ze neer op een muur en tafel voor een uitbarsting van natuurlijke schoonheid in elke ruimte. Bestel vandaag nog uw werkbloemen en breng een beetje natuur in uw werkleven.

Staand bloemstillevens van werk aan de muur is prachtig en betaalbaar voor elke muur. De ene plaats het in een klein print voor in de woonkamer de ander maakt er een prachtig beeldvullend behang van. Royal Flora en Dutch Love zijn hier beide geschikt voor. Sander heeft meerdere staande kunstwerken voor in uw interieur. Bekijk hier het complete aanbod en kies jouw favoriet Open edities. Royal Flora en Royal Respect II waren beide te zien bij Vt wonen verliefd op je huis. Royal flora is meest verkochte kunstwerk van Sander van Laar.

Bloemenkunsten zijn Ideaal voor elke ruimte
Het werk aan de muur met bloemen van Sander van Laar zijn prachtige kunstwerken dat opvalt in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg vervaardigd, is dit kunstwerk een waardevol object om te laten zien in je huis.

De bloemstillevens van werk aan de muur zijn uniek omdat het is gemaakt door de bekende kunstenaar Sander van Laar, die gepassioneerd is door de schoonheid van bloemen en planten. Het kunstwerk is dan ook een eerbetoon aan de natuur en is bedoeld om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is zijn de bloemen ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke werk aan de muur is elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het werk aan de muur bloemen een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Het werk aan de muur bloemen van Sander van Laar is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van bloemen en planten. Koop zijn kunstwerken bij werk aan de muur met bloemen voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die van bloemen houdt. Het is een uniek cadeau dat zeker op waarde zal worden geschat.

 

Werk aan de muur bloemen Vt wonen

Royal Respect 2

fav-icon

De “Royal Respect II” met de Delfst blauwe vaas is een kunstwerk van Sander van Laar. De wanddecoratie is een vervolg van zijn fotografische bloemstilleven “Royal Respect” die gemaakt was tijdens de eerste Lockdown van Nederland. 

Bloemstilleven “Royal Respect II” met Delfst blauw vaasje en een roodborstje (die voor betekenis staat voor helderheid, positiviteit, vreugde, bescherming) met een stel prachtige bloemen maakt Sander een prachtig nieuw kunstwerk voor aan uw muur in huis of op kantoor.

Royal Respect II van Sander van Laar de digitale bloemist
fav-icon
Royal Respect bloemen schilderij van Sander van Laar
Royal respect sfeer

Deze “Royal Respect” met Delfst blauwe vaas is een kunstwerk van Sander van Laar. Deze wanddecoratie heb ik gemaakt in de tijd dat de corona uitbrak in Nederland. “Royal Respect” Delfst blauw vaasje & Pimpelmees met de bloemetjes “vergeten me nietjes”
zo klein als ze zijn maar zo’n mooie naam en de pimpelmees als betekenis voor pimpelmees: Vrolijkheid, waarachtigheid, werkelijkheid en zorgeloos en de prachtige kleine vlinder.

Respect voor de medemens dat was mijn antwoord met dit kunstwerk

fav-icon

Het liggende bloemstilleven bij het werk aan de muur is een prachtig kunstwerk dat opvalt in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg vervaardigd, is dit kunstwerk een waardevol object om te laten zien in je huis.

Het liggende bloemstilleven is uniek omdat het een levendige weergave is van de schoonheid van bloemen en planten. Door het stilleven liggend te presenteren, wordt de aandacht extra op de prachtige bloemen gericht. Het kunstwerk is dan ook een eerbetoon aan de natuur en is bedoeld om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is het liggende bloemstilleven ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke bloem en elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het liggende bloemstilleven een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Het liggende bloemstilleven bij het werk aan de muur is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van bloemen en planten. Koop het liggende bloemstilleven voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die van bloemen houdt. Het is een uniek cadeau dat zeker op waarde zal worden geschat.

Werk aan de muur bloemen liggend  kunstwerk

fav-icon

Het panorama met bloemenkunstwerk aan de muur is een prachtig kunstwerk dat opvalt in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg vervaardigd, is dit kunstwerk een waardevol object om te laten zien in je huis.

Het panorama met bloemenkunstwerk is uniek omdat het een panoramische weergave is van de schoonheid van bloemen en planten. Door het werk aan de muur te presenteren, wordt de aandacht extra op de prachtige bloemen gericht. Het kunstwerk is dan ook een eerbetoon aan de natuur en is bedoeld om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is het panorama met bloemenkunstwerk ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke bloem en elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het panorama met bloemenkunstwerk een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Het panorama met bloemenkunstwerk aan de muur is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van bloemen en planten. Koop het panorama met bloemenkunstwerk voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die van bloemen houdt. Het is een uniek cadeau dat zeker op waarde zal worden geschat.

fav-icon
Pronkstilleven Sander van Laar
Pronkstilleven van Sander van Laar werk aan de muur
sfeer pronkstilleven werkaandemuur

Het pronkstilleven van werk aan de muur van Sander van Laar is een prachtig kunstwerk dat opvalt in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de grootste zorg vervaardigd, is dit kunstwerk een waardevol object om te laten zien in je huis.

Het pronkstilleven van werk aan de muur is uniek omdat het een pronkstuk is van bloemen en planten. Door het werk aan de muur te presenteren, wordt de aandacht extra op de prachtige bloemen gericht. Het kunstwerk is dan ook een eerbetoon aan de natuur en is bedoeld om de natuurlijke schoonheid in je huis te brengen.

Bovendien is het pronkstilleven van werk aan de muur ook uniek omdat het gemaakt is met de grootste zorg voor detail. Elke bloem en elk blad is zorgvuldig afgewerkt, zodat het kunstwerk er net zo mooi uitziet als echte bloemen. Dit zorgt ervoor dat het pronkstilleven van werk aan de muur een waardevol object is om te laten zien in je huis.

Het pronkstilleven van werk aan de muur van Sander van Laar is een prachtige manier om de natuur in je leven te brengen en om te laten zien hoe je waarde hecht aan de schoonheid van fruit, bloemen vlinders en planten. Koop het pronkstilleven van werk aan de muur voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die van bloemen houdt. Het is een uniek cadeau dat zeker op waarde zal worden geschat.

fav-icon

Koop dit bloemenwerk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.


Royal Dutch Bloemstilleven

Royal Dutch bloemstilleven is gebaseerd op een van de oude meesterwerken uit het
Rijksmuseum Amsterdam. Namelijk een van de kunstwerken van Jan Davidsz. de Heem. Royal Dutch is vol van prachtige en kleurrijke bloemen zoals de iris tulpen en vlinders en insecten. Een Vierkant kunstwerk of eventueel in het rond te verkrijgen!

Een prachtig fotografisch bloemenschilderij waar je elke dag van kunt genieten aan uw muur. Meer vierkanten bloemen kunstwerken

GRATIS verzending + Ieder soort materiaal en formaat verkrijgbaar
fav-icon

U weet nog niet welke sfeer u aan de muur wilt hebben maar u wilt er wel een werk aan de muur. Kijk dan eens naar de prachtige wenskaarten die Sander van Laar voor uw heeft gecreeerd. Hij verkoopt een aantal van zijn bloemstillevens in een set voor de echte verzamelaars. Wilt u een set bestellen of eventueel los. Bekijk hier zijn aanbod

Translate »
%d bloggers liken dit: